Zomeravond wedstrijd!

Op vrijdagavond 21 juli 2023 willen we een clubwedstrijd organiseren. Een wedstrijd zowel voor de ervaren rijden als de beginner. Laagdrempelig en voor de vele nieuwe leden vooral kennismaken met het rijden van een wedstrijd, hoe werkt het, waar moet ik gaan staan enz…. Misschien denk je er wel aan om na de zomervakantie te starten met de NFF District wedstrijden, dan is dit een mooie kennismaking.

Maar ook voor alle al wedstrijd rijdende leden een mooie gezellige avond om met je clubmaten een wedstrijd te rijden.

Op de wedstrijd avond is er de mogelijkheid om vanaf 18:15 uur in te fietsen. De wedstrijd zal starten om 19:00 uur en ongeveer om 20:00 uur klaar zijn. Daarna volgt de prijsuitreiking.

Voor deze wedstijd vragen we een vergoeding van 5,- per deelnemer. Er zal een klassement worden opgesteld en voor de deelnemers een leuke attentie zijn.

Opgave via wedstrijdsecretariaat via wedstrijdennff.fccdevaart@gmail.com voor 17 juli 2023.

Na afloop zullen we gezellig de zomervakantie inluiden met een hapje en een drankje.

Aansluitend willen we de zomervakantie op een leuke manier inluiden voor de kinderen. De activiteiten commissie organiseert een slaapfeestje op de BMX baan. Slapen in je eigen tent op de baan. Met in de avond na de wedstrijd verschillende leuke activiteiten. Kosten voor dit slaapfeestje zijn €5,- per kind.

Dus wil je na de wedstrijd blijven slapen op de BMX baan geef dit dan aan bij de opgave van de wedstrijd.